O nama

Osnovna djelatnost FinEskperta   su računovodstveni i knjigovodstveni  poslovi, porezno savjetovanje, te savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem.

Imajući u vidu dinamičan razvoj poslovnih subjekata na teritoriju Bosne i Hercegovine, kompanija FinEkspert d.o.o. naročitu pažnju posvećuje davanju kvalitetnih poslovnih usluga iz područja: Računovodstva i knjigovodstva, poreznog savjetovanja, organizacije savremenog načina poslovanja posebno računovodstvenog informacijskog sistema, analiza i kontrole poslovanja i planiranja.

Naša efikasna računovodstvena usluga će vam pomoći da gledate u budući razvoj vašeg biznisa, umjesto da se brinete za prošlost. Naš operativni računovodstveni program sa više licenci je PANTHEON, a radimo i u drugim računovodstvenim programima.

Znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom FinEkspert je stekao povjerenje velikog broja klijenata s područja cijele Bosne i Hercegovine. Svakom klijentu pristupamo individualno i odgovorno i spremni smo riješiti najzahtjevnije probleme iz domene računovodstva,knjigovodstva, financija i poreznih pitanja . Naš cilj je zadovoljstvo klijenta stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije i kontstanto se obrazujemo u našoj struci.

U skladu s time otvoreni smo za sve vrste poslovne saradnje koju od nas traže i očekuju poslovni partneri u vezi stalnih promjena zakonskih propisa i uslova poslovanja velikih i malih  društava, obrta, samostalnih zanimanja i neprofitnih organizacija.